dimarts, 17 de març del 2015

L’Ajuntament organitza les primeres jornades sobre les Mines de Can Palomeres

L’Arxiu Municipal acollirà els propers 20 i 21 de març la primera edició de les jornades tècniques Espai Mines de Can Palomeres, dedicades al present i futur d’aquest indret.
L’objectiu de les jornades és donar a conèixer quin és l’estat de les actuacions que es realitzen en aquest entorn, així com promoure l’intercanvi d’experiències i de metodologia i alhora iniciar un procés de participació per vincular la ciutadania al futur d’aquest espai.
Les Mines de Can Palomeres són avui un espai que va més enllà de ser un vestigi de l’activitat minera que hi va tenir lloc a principis del segle XX. Aquest espai és, també, un refugi important per a diferents espècies de ratpenats, i té un valor paisatgístic més que considerable.
Les jornades es dividiran en dos dies: el primer, divendres, es presentarà el llibre El tresor ecològic de les Mines de Can Palomeres: els ratpenats que han fet Jordi Serra-Cobo, Marc López Roig i Xavier Bayer González. Aquest llibre que edita l’Ajuntament és el treball fruit de la desena Beca d’Investigació Vila de Malgrat de Mar. La presentació del llibre suposarà el punt de sortida de les jornades que en la sessió de dissabte, durant tot el dia, diferents experts parlaran de l’Espai de les Mines de Can Palomeres des de diverses disciplines com l’arqueologia, l’ecologia i l’espeologia, entre altres. A més, la sessió de treball preveu que després d’escoltar els diversos tècnics, els ciutadans puguin participar en un procés participatiu per aportar idees. Les jornades acabaran amb una passejada per l’espai.
Per prendre part en aquestes jornades, que són obertes a tothom, cal fer una inscripció abans del dia 18 de març.
Podeu consultar aquí el programa complet de les jornades.

7080i90.

Bar Musical La Bamba Karaoke.

Coches de ocasion, segundamano y km0.

Coches de ocasion, segundamano y km0.
Click en la imatge per a més informació.

Easy Show Casting Empresa Integral de Servicio de Espectaculos.

Facebook Gent de Malgrat.

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...
Aquí us deixem amb un enllaç d'un bloc on és parla de trens etc... No és el web o bloc de la botiga Trens Models de Malgrat de Mar.I aviat tu seràs el protagonista perqué podràs venir a la botiga i conduir trens en la maqueta que és veu a mitges en la imatge aquesta.

Trens Model.

Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar.

El nostre o el vostre Xat on podeu parlar del que vosaltres vulgueu.

(Volem que escriguis el que tu vulguis en el xat.)

Avui és dia: