dimarts, 31 de març del 2015

El procés electoral per a les municipals comença avui.

El decret de convocatòria ha entrat avui en vigor. La campanya electoral tindrà lloc entre el 8 i el 22 de maig i el procés s'allargarà fins el 24 de maig, dia de les eleccions. Des d'avui està prohibit realitzar campanyes institucionals que atemptin contra els principis d'objectivitat i transparència del procediment, i d'igualtat entre els actors electorals.
Els partits que vulguin concórrer a les eleccions municipals del 24 de maig hauran de presentar les seves candidatures a la Junta Electoral de Zona entre el 15 i el 20 d'abril.
Des d'avui no es poden inaugurar obres i serveis, repartir publicacions o material, enviar correus o missatges o inserir anuncis en qualsevol mitjà de comuniació que facin al·lusió a fites o guanys que s'hagin obtingut per qualsevol mitjà públic o que utilitzin imatges o expressions similars a les que s'emprin a les campanyes.
La normativa sí permet fer entrar en funcionament obres o serveis públics; fer inauguracions de caràcter institucional per autoritats d'esdeveniments sempre que no s'al·ludeixi a les fites o realitzacions de les autoritats que en prenen part ni s'indueixi el sentit de vot dels electors; fer campanyes informatives que resultin imprescindibles per a la salvaguarda de l'interès públic o pel correcte desenvolupament dels serveis públics; o campanyes del govern espanyol adreçades a informar sobre el procediment electoral.

Font: Ona Malgrat.

7080i90.

Bar Musical La Bamba Karaoke.

Coches de ocasion, segundamano y km0.

Coches de ocasion, segundamano y km0.
Click en la imatge per a més informació.

Easy Show Casting Empresa Integral de Servicio de Espectaculos.

Facebook Gent de Malgrat.

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...
Aquí us deixem amb un enllaç d'un bloc on és parla de trens etc... No és el web o bloc de la botiga Trens Models de Malgrat de Mar.I aviat tu seràs el protagonista perqué podràs venir a la botiga i conduir trens en la maqueta que és veu a mitges en la imatge aquesta.

Trens Model.

Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar.

El nostre o el vostre Xat on podeu parlar del que vosaltres vulgueu.

(Volem que escriguis el que tu vulguis en el xat.)

Avui és dia: