dimarts, 21 de maig del 2013

Fira Salut a Calella els dies 24, 25 i 26 de Maig del 2013.

Calella acull els dies 24, 25 i 26 de Maig del 2013 Fira Salut, una fira dedicada a les activitats i accions que fomenten la salut personal i col·lectiva, i el benestar físic i mental.

Es tracta d'una proposta que pren la persona com a eix central de la vida en societat, on la recerca del benestar personal (físic i mental) són els eixos transversals que guien les nostres actuacions.

La salut com a paradigma de la societat del benestar i com a fonament de base per a poder assolir una vida humana plena i feliç.

Aquesta fira vol oferir en un mateix espai diversitat de propostes en l’àmbit de la salut, sigui des de la perspectiva comercial (alimentació, bellesa, espais saludables, cura del cos...), passant per l'oci, la cultura i sense oblidar les propostes innovadores en aquest àmbit.

La Fira età oberta a totes les persones, sense límits d'edat o condició social. És una fira que pot donar resposta a les inquietuds de tothom sobre hàbits de vida saludable i benestar. L’horari del recinte firal per a la celebració de Salut! és de 10 a 21 hores. Divendres, Dissabte i Diumenge a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet i Guri Sant Jaume, 339 (N-II) / Carrer LLobet i Guri, s/n de Calella, l’entrada pels 3 dies te un cost de 3,€. Durant els 3 dies de la Fira hi hauràn: Conferències Sala 1, Conferències Sala 2, Meditacions, Presentació llibres, Taules rodones, Tallers Sala A, Tallers Sala B i Tallers Infantils. Acontinuació ús deixem el Plànol Fira, Per més informació a: www.firasalut.com

7080i90.

Bar Musical La Bamba Karaoke.

Coches de ocasion, segundamano y km0.

Coches de ocasion, segundamano y km0.
Click en la imatge per a més informació.

Easy Show Casting Empresa Integral de Servicio de Espectaculos.

Facebook Gent de Malgrat.

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...
Aquí us deixem amb un enllaç d'un bloc on és parla de trens etc... No és el web o bloc de la botiga Trens Models de Malgrat de Mar.I aviat tu seràs el protagonista perqué podràs venir a la botiga i conduir trens en la maqueta que és veu a mitges en la imatge aquesta.

Trens Model.

Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar.

El nostre o el vostre Xat on podeu parlar del que vosaltres vulgueu.

(Volem que escriguis el que tu vulguis en el xat.)

Avui és dia: