dimecres, 22 de maig del 2013

El carrer del Castell està acabat i s'inaugurarà el proper 14 de juny,

 Les obres de remodelació del carrer i del passatge Castell estan enllestides. Ahir es va asfaltar i només queda la pintura viària. Aquesta millora serà inaugurada el proper 14 de juny.
Aquesta obra, inclosa en el Projecte d'Intervenció Integral del Castell i La Verneda, ha suposat una millora de l'accessibilitat i la seguretat d'aquest sector. Les obres van començar el 8 de gener passat i han tingut un cost de 109.198,62 euros més IVA. Les obres les ha portat a terme l'empresa Cimpasa i es preveu que estinguin enllestides en un mes i mig. El cost de les obres de millora són finançats a parts iguals per l'Ajuntament i la Generalitat.

Aquesta obra de remodelació ha inclòs la millora de l'accessibilitat, la renovació els serveis bàsics i la homogeneïtzació dels acabats de l'espai públic. L'Ajuntament ha adquirit dos patis i una casa, que amenaçava ruïna, amb l'objectiu d'endreçar el carrer i guanyar espai públic. L'Ajuntament ha pintat els murs dels patis i de la casa dins el projecte "Tu hi pintes molt!", engegat recentment per millorar el paisatge urbà i alhora facilitar l'accés al món laboral de persones sense feina. La xarxa de distribució d’energia elèctrica d'aquests sector ja va ser renovada al desembre passat.

El carrer i el passatge del Castell patien diversos problemes. D'una banda, aquests carrers es trobaven molt malmesos, amb voreres estretes i l'asfalt degradat. A més, els portals d’habitatges estaven situats a diferents nivells i no hi havia diferenciació entre quin era l'itinerari per als vianants i el dels vehicles. Imatges:


Font:ajmalgrat.cat

7080i90.

Bar Musical La Bamba Karaoke.

Coches de ocasion, segundamano y km0.

Coches de ocasion, segundamano y km0.
Click en la imatge per a més informació.

Easy Show Casting Empresa Integral de Servicio de Espectaculos.

Facebook Gent de Malgrat.

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...
Aquí us deixem amb un enllaç d'un bloc on és parla de trens etc... No és el web o bloc de la botiga Trens Models de Malgrat de Mar.I aviat tu seràs el protagonista perqué podràs venir a la botiga i conduir trens en la maqueta que és veu a mitges en la imatge aquesta.

Trens Model.

Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar.

El nostre o el vostre Xat on podeu parlar del que vosaltres vulgueu.

(Volem que escriguis el que tu vulguis en el xat.)

Avui és dia: