dissabte, 1 de maig del 2010

Presntació dels Nous dos Cotxes de Seat el Seat Ibiza ST i el Seat Alhambra.

El Director Global de Marketing i el Responsable de Producció de Seat a Martorell han presentat aquest Divendres 30 d’abril a la Fira 2 Avinguda de Juan Carlos I, 58 l'Hospitalet de Llobregat a partir de les 20:00h. dos Nous Cotxes el Seat Ibiza ST i el Seat Alhambra el Responsable de Producció deia que el Nou Seat Ibiza ST que és de cinc portes posteriors inclús molt més grans per aquí per poder millorar la facilitat d’accés d’estar dintre i sortir del cotxe un cotxe pensat per famílies joves.
També va aprofitar per presentar un altre Cotxe en aquest cas el Nou Seat Alhambra portes sostre tot automàtic tot elèctric i l’únic que no era elèctric era el conductor aquest cotxe te un gran càbit de funcionalitat sobre tot és fantàstic però el més impressionant són els seients escamotejats i a part podem tenir una capacitat de 485 litres en 5 places i 711 amb 7 places però ara més és pot convertir en un referent pel seu baix consum i les seves baixes emissions, també és va presentar un nou concepte de cotxe urbà i elèctric apart aquest cotxe ens està dient quina serà la tendència del disseny del ADN del futurs projectes de Seat, aquest cotxe és va poder veure un prototip i en menys de tres anys sortirà a la venda, a part també és van poder veure altres cotxes de Seat que ja estan en el mercat i que és poden comprar. Una presentació organitzada pel Club Seat.

Aquí us deixó tres vídeos de la presentació dels dos nous Seat.







7080i90.

Bar Musical La Bamba Karaoke.

Coches de ocasion, segundamano y km0.

Coches de ocasion, segundamano y km0.
Click en la imatge per a més informació.

Easy Show Casting Empresa Integral de Servicio de Espectaculos.

Facebook Gent de Malgrat.

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...
Aquí us deixem amb un enllaç d'un bloc on és parla de trens etc... No és el web o bloc de la botiga Trens Models de Malgrat de Mar.I aviat tu seràs el protagonista perqué podràs venir a la botiga i conduir trens en la maqueta que és veu a mitges en la imatge aquesta.

Trens Model.

Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar.

El nostre o el vostre Xat on podeu parlar del que vosaltres vulgueu.

(Volem que escriguis el que tu vulguis en el xat.)

Avui és dia: