I la recepta és un Suquet de Peix, els ingredients necessaris són els següents: rap o un peix fort, crancs i/o gambes, patates, ceba, all, julivert i tomàquet.
La preparació consisteix en sofregir els crancs i/o gambes, pescar-los i en el mateix oli fer un sofregit de ceba i all i julivert, i quan sigui rosset afegir-hi una cullerada de salsa de tomàquet. Mentrestant, pelar i tallar les patates a rodelles no massa gruixudes, i per altra banda, fer bullir els crancs, els caps de les gambes i les espines i pells del rap en una mica d'aigua. Quan el sofregit té bon color, posar-hi les patates i sofregir-les una mica. Després, tirar-hi el caldo colat, deixar-ho coure poc a poc uns deu minuts i ja s'hi pot posar el peix (cru i salat). Quan el peix és cuit , ja està. També s'hi poden afegir gambes, escamarlans, etc, una mica sofregits en l'oli de fer el sofregit.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
El Temps a Malgrat de Mar (Aemet).
Bar Musical La Bamba Karaoke.
Easy Show Casting Empresa Integral de Servicio de Espectaculos.
Facebook Gent de Malgrat.
Trens Model.
El nostre o el vostre Xat on podeu parlar del que vosaltres vulgueu.
(Volem que escriguis el que tu vulguis en el xat.)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada