diumenge, 14 de març del 2010

Diari del Cap de Setmana.

Divendres 12 de Març ens dispossem anar a Pineda de Mar a beure El Bus de les 6 Copes del Barça hi havia bastanta gent.

Dissabte 13 de Març anavem al Bowling Center Blanes a fer unes partides no gaire satisfactories per un jugador i molt satisfactories per l'altre ....en primer lloc teniem la pista 6 però no anava bé, finalment ens donen la pista 7 on acabem de fer les dues partides , desprès feiem una partida de futbolin no en teniem prou que feiem dues partides més als bolos en aquesta ocasió a la pista 1, la pista 7 seguia sense utilitzar-la... mentrestant jugavem als bolos ens trovem a la pista 2 un grup de nenes amb el pare i mare d'una d'elles , doncs en aquest grup de nenes trobem una amiga que la coneixèm a ella , els seus pares i el seu germà.. .. la saludem esclar però mentres feiem la partida a la pista 1 el jugador 2 anava guanyant mentre que el jugador 1 perdia d'un punt finalment acabem la partida al mateix temps que les nenes de la pista 2 llavors ens dispossem a marxar cap a casa i ens mengem dues pitzes i acabem tips.

Diumenge 13 de Març al matí anabem a una bicicletada que organitzava la plataforma Malgrat Decideix i on hi havien unes 100 i pico persones..... ja a la tarda veiem que Fernando Alonso guanyava el gran premi de Bahrein ,desprès més tard anabem a beure el Barça Valencia amb el resultat de 3 a 0 pels Blaugrana els gols els va fer Messi, a la nit ens enterem del següent resultat Valladolid 1 Real Madrid 4 ..llavors pensem tristos vaya mierda de merengues que al final ganaron, al cap de un minut pensem el Barça guanyarà Dimecres 17 de Març al Stuttgart no sabem quants gols i qui els farà.

7080i90.

Bar Musical La Bamba Karaoke.

Coches de ocasion, segundamano y km0.

Coches de ocasion, segundamano y km0.
Click en la imatge per a més informació.

Easy Show Casting Empresa Integral de Servicio de Espectaculos.

Facebook Gent de Malgrat.

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...
Aquí us deixem amb un enllaç d'un bloc on és parla de trens etc... No és el web o bloc de la botiga Trens Models de Malgrat de Mar.I aviat tu seràs el protagonista perqué podràs venir a la botiga i conduir trens en la maqueta que és veu a mitges en la imatge aquesta.

Trens Model.

Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar.

El nostre o el vostre Xat on podeu parlar del que vosaltres vulgueu.

(Volem que escriguis el que tu vulguis en el xat.)

Avui és dia: