diumenge, 2 d’agost del 2009

Els Gegants de Malgrat de Mar ja són a casa aquest any si que no estran retinguts a la duana com l'any passat.

Els Gegants de Malgrat de Mar ja són a casa aquest any si que no estran retinguts a la duana com l'any passat cuant no portaven els documents cosa que aquest any si que els porateven a sobre per poder justificar que els gegants no eren comprats a Andorra. Allà andorra s'ha celebrat la seva festa major. Ara la colla de Geganters i Grallers ja estan apunt per la festa major de Sant Roc 2009 d'enguany per poder penjar aquesta setmana els adornos per guarnir les peixateries velles també per fer el dissabte 8 d'agost per afrontar la que serà la 39 trobada de geants amb la participació de les colles d’Amer, Hostalets de Balenyà, el barri dels Abells de (Canet de Mar), Sant Celoni, Dosrius, Palamós, Can Fornaca de (Riudarenes), Bossóst (Val d’Aran), Sant Pol de Mar i Malgrat de Mar, a l'endema diumenge 9 d'agost ls grallers de la colla ompliran de música els carrers de Malgrat de Mar amb les matinades des de les 8 del matí amb sortida des de la plaça de l’Església. La cercavila farà un recorregut improvisat que arribarà fins a la platja de Malgrat Centre o hi ha la plaça Rodona del Passeig de Mar. Tot seguit, a les 9 hi haurà una xocolatada popular i un concurs de castells de sorra. La festa es clourà al voltant de dos quarts de dotze del migdia amb l'actuació del grup d'animació infantil El Singlot quant aquest grup interpretin una cançó que ells anomenen pugem tots a dalt del tren voldrà dir que s'haura de fer un tren que consisteix a fer una fila per recollir les xeringues per fer la guerra de colors amb les xeringues desrpès qui vulgui és podrà canvia la seva xeringa per un polo i també és podran ruixar amb la manguera d'aigua cal portar samarreta blanca per la guerra de colors.

També, com és tradicional durant la Festa Major, la Colla de Geganters de Malgrat de Mar, guarnirà l’espai de les Peixateries Velles.

Enbreu algunes imatges de la trobada de gegants d'Andorra i potser algun video.

7080i90.

Bar Musical La Bamba Karaoke.

Coches de ocasion, segundamano y km0.

Coches de ocasion, segundamano y km0.
Click en la imatge per a més informació.

Easy Show Casting Empresa Integral de Servicio de Espectaculos.

Facebook Gent de Malgrat.

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...
Aquí us deixem amb un enllaç d'un bloc on és parla de trens etc... No és el web o bloc de la botiga Trens Models de Malgrat de Mar.I aviat tu seràs el protagonista perqué podràs venir a la botiga i conduir trens en la maqueta que és veu a mitges en la imatge aquesta.

Trens Model.

Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar.

El nostre o el vostre Xat on podeu parlar del que vosaltres vulgueu.

(Volem que escriguis el que tu vulguis en el xat.)

Avui és dia: