divendres, 7 d’agost del 2009

El Pregò, la Mascletà i el Sopar de l'Associacio de Dones enceten avui el programa de la Festa Major de Sant Roc 2009 de Malgrat de Mar.

La festa major de Sant Roc, s'enceta de manera oficial avui divendres amb el pregó a càrrec de "Mossén Sopes", de l'actor Nado Massaneda la GRAN MASCLETÀ a càrrec de l’empresa Pirotècnica La Gironina Espectacle gratuït Un espectacle de soroll amb petards a l’estil valencià que sonaràn encarà més forts que l'any passat i que la durada serà d’uns 5 minuts. Cal prendre precaucions i protegir les orelles dels més menuts.
Organitzada Papers i plàstics Fontrodona amb el suport de la Regidoria de Cultura, el pregó serà a les 20:30h. i la gran mascletà serà a les 21:00h. posteriorment, a les 21:30h. el tradicional Sopar de l'Associació de Dones a les Peixateries Velles amb el XV SOPAR DE L’ASSOCIACIÓ DE DONES, la XIV MOSTRA DE COQUES i la XII MOSTRA DE TRUITES. La vetllada serà amenitzada musicalment per Rimel. La Venda de tiqu
ets a l’Associació de Dones i al Celler d’en Pla que eren fins el 4 d’agost ja ha finalitzat.
Organitza: Associació de Dones amb el suport de la Regidoria de Cultura
.

Avans de tots aquest actes previstos per avui divendres la Colla de Geganters i GRallers de Malgrat de Mar ja han guarnit les Peixateries Velles aquesta passada ni de dijous dia 6 d'agost del 2009 mentre a l'Ajuntament s'hi celebraba el Ple d'aquest més d'agost. Les guarnicions a les Peixateries Velles aquesta eren fetes de roba, plastic, plata i serrells.


7080i90.

Bar Musical La Bamba Karaoke.

Coches de ocasion, segundamano y km0.

Coches de ocasion, segundamano y km0.
Click en la imatge per a més informació.

Easy Show Casting Empresa Integral de Servicio de Espectaculos.

Facebook Gent de Malgrat.

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...
Aquí us deixem amb un enllaç d'un bloc on és parla de trens etc... No és el web o bloc de la botiga Trens Models de Malgrat de Mar.I aviat tu seràs el protagonista perqué podràs venir a la botiga i conduir trens en la maqueta que és veu a mitges en la imatge aquesta.

Trens Model.

Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar.

El nostre o el vostre Xat on podeu parlar del que vosaltres vulgueu.

(Volem que escriguis el que tu vulguis en el xat.)

Avui és dia: