divendres, 3 d’abril del 2009

Tordera inaugura avui divendres la 32a Fira Mercat del Ram.

El parc Prudenci Bertrana serà escenari un any més d'una de les fires multisectorials més importants de la comarca. Enguany el recinte firal presentarà importants novetats en la distribució d'estands i el programa d'activitats presentarà canvis respecte edicions anteriors.

El president del la Diputació de Barcelona, l'Exclm. Sr. Antoni Fogué, presidirà la inauguració del certamen, que tindrà lloc divendres, 3 d'abril. Tordera ja té a punt la 32a edicio de la Fira Mercat del Ram, que un any més es celebrarà al parc Prudenci Bertrana els dies 3, 4 i 5 d'abril.

La regidoria de Promoció de la Vila ha impulsat per aquest any diverses modificacions de tipus estructural i organtizatiu. La novetat més destacada d'aquesta edició serà la nova distribució dels expositors, més estructura i definida pels sectors comercials, empresarials i d'entitats. Aquesta nova distribució permet ,a la vegada, la col·locació de dues carpes al recinte firal on es duran a terme les diferents activitats organitzades per les associacions locals i pels expositors.

Una altra de les novetats d'enguany serà l'obertura de dos accessos per als visitants: el principal situat davant del Pont de ferro i el secundari, amb accés directe a la zona de pàrquing. En aquest sentit, per aquest any hi haurà una sola zona d'aparcament públic, més àmplia que l'any passat i arranjada per a l'ocasió.


La 32a edició de la Fira Mercat del Ram comptarà amb més d'un centenar d'expositors, destacant especialment el gran nombre de representants del comerç local. Enguany també prendran rellevància a la Fira els restauradors locals, que a banda d'organtizar tastets de plats típics al recinte firal, oferiran el Menú especial de Fira als seus establiments durant tot el mes d'abril.

La Fira Mercat del Ram de Tordera s'inaugurarà divendres, 3 d'abril, en un acte presidit per l'Exclm. Sr. Antoni Fogué, president de la Diputació de Barcelona. Aquest any la concentració d'autoritats i d'entitats tindrà lloc a l'entrada del parc Prudenci Bertrana, a les 16.45 h. A les 17 h s'iniciarà la visita als expositors i en acabar el recorregut es faran els parlaments inaugurals.

L'horari d'obertura de la Fira Mercat del Ram serà divendres de 17 h a 21 h i el cap de setmana de 10 h a 21 h. Com cada any, l'accés a la Fira serà gratuït.

Per a més informació sobre les activitats programades i sobre aquesta edició de la Fira Mercat del Ram podeu consultar els següents documents:

Programa d'activitats per als visitants

Web de la Fira Mercat del Ram

Dossier informatiu: 32a edició Fira Mercat del Ram

Imatges de la Fira Mercat del Ram 2008

Notícia de l'Ajuntament de Tordera.

7080i90.

Bar Musical La Bamba Karaoke.

Coches de ocasion, segundamano y km0.

Coches de ocasion, segundamano y km0.
Click en la imatge per a més informació.

Easy Show Casting Empresa Integral de Servicio de Espectaculos.

Facebook Gent de Malgrat.

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...
Aquí us deixem amb un enllaç d'un bloc on és parla de trens etc... No és el web o bloc de la botiga Trens Models de Malgrat de Mar.I aviat tu seràs el protagonista perqué podràs venir a la botiga i conduir trens en la maqueta que és veu a mitges en la imatge aquesta.

Trens Model.

Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar.

El nostre o el vostre Xat on podeu parlar del que vosaltres vulgueu.

(Volem que escriguis el que tu vulguis en el xat.)

Avui és dia: