divendres, 19 de setembre del 2008

Itàlia, protagonista de la 28a Fira de Calella i l’Alt Maresme sense atraccions de fira.

Avui s'inaugura la 28ena Fira de Calella i l'Alt Maresme a partir de les 5 de la tarda al passeig de Manuel Puigvert i la interpretació del Cant dels Segadors i de l’himne italià, una fira on hi faltarà la fira d'atraccions que eren uns 25 firaires que venien a Calella. L'ajuntament de Calella en aquest cas la regidoria de fires ha suprimit la fira d'atraccions per inflables toro mecànic etc... La presidenta de l'Associació en Defensa dels Firaires, Isabel Noves, va confirmar ahir que l'entitat presentarà una denúncia als jutjats d'Arenys de Mar contra el govern local del PSC i ERC
Sens dubte, la novetat més important de cada edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme és la celebració del monogràfic. Enguany el país convidat és Itàlia. Casa degli Italiani, Camera Italiana di Commercio de Barcelona i el Consolat General d’Itàlia a Barcelona han donat suport a la iniciativa.
La proximitat i els tòpics del país transalpí són elements coneguts per a tots els calellencs. Ara bé, la cultura italiana va molt més enllà de la singularitat llatina i ens ofereix múltiples punts d’interès. Així, la gastronomia, la música, l’art de carrer i les representacions teatrals i d’humor s’uneixen per donar a conèixer aquells aspectes potser més desconeguts i alhora més innovadors, però més presents a la Itàlia actual.
L’evolució de Fira de Calella pel que fa a la modernitat, la innovació i fent un salt qualitatiu en el que ofereix als visitants i expositors que hi prenen part, no ha passat desapercebut per ningú. És per això, que avui Fira de Calella està molt ben posicionada entre les fires de Catalunya i, cada cop més, entre les fires d’arreu de l’Estat espanyol.
Qualitat ISO 9001:2000 i SICTED, compromís de millora contínua
Fira de Calella i l’Alt Maresme disposa des de l’any 2005 del Certificat ISO 9001:2000 que acredita la qualitat del servei que ofereix, certificat que ha renovat enguany, ampliant el seu abast de certificació a l’organització d’esdeveniments.
Suport al projecte “Productes de la terra-artesania alimentària” del Maresme
Pèsols, vi, maduixes, cireres.... són només uns dels molts aliments que comencen a donar nom al Maresme com a territori amb riquesa en productes alimentaris de qualitat. Des del Consell Comarcal del Maresme i la Diputació de Barcelona s'aposta per potenciar aquest atractiu de la comarca tot donant suport al teixit productiu local.
Fira de Calella i l’Alt Maresme col·labora amb aquesta iniciativa pilot de suport al teixit empresarial de productes alimentaris artesanals de la nostra comarca i de qualitat, tot albergant al recinte firal un total de 10 expositors d’arreu de la comarca, que presentaran el bo i millor de la nostra gastronomia.

Concurs Empremta de Calella
Enguany se celebra la tercera edició del Concurs Empremta de Calella, a fi de seguir fomentant l’artesania tradicional catalana més enllà dels esdeveniments firals. L’objectiu és que la peça seleccionada, entre totes les que es presentin, serveixi com a projecció d’una manera de fer, l’artesanal, molt arrelada a la nostra terra. Altrament, l’organització té la intenció de crear una tota col·lecció d’empremtes de Calella a fi de promocionar i difondre una imatge més afí a la realitat de la ciutat. Com a exemple, la peça guanyadora de la primera edició, Les Torretes de Calella dissenyades en plata, va servir com a regal institucional de l’Ajuntament de Calella durant la celebració de la Nit de l’Empresari de l’any 2007.
L’Ajuntament sempre ha estat sensible a crear una imatge que identifica la ciutat, per després fer-la extensiva al món del comerç. I això és el que pretenen aquest tipus d’iniciatives, com el Concurs Empremta de Calella.
És d’esperar que en breu Artesania Catalunya, en reconeixement a la iniciativa d’aquest concurs, exposi la col·lecció “Empremtes de Catalunya” també a la nostra ciutat.
La tercera edició del Concurs Empremta de Calella espera superar amb escreix les propostes presentades l’any passat i arrelar-se dins la Fira de Calella com un element diferenciador més en la variada oferta que ofereix la Fira.

Noves exposicions i noves entitats

Com cada any, Fira de Calella i l’Alt Maresme acull al seu recinte diverses exposicions, amb un alt contingut cultural i de relació amb la ciutat.
Així, l’Agrupament Escolta Montnegre celebrarà els 50 anys de l’Escoltisme a Calella. I Foto Film Calella ens aproximarà, un any més, a les fotografies guanyadores del cèlebre concurs Trofeu Rafel Carpinell. També la Penya Solera de Calella també tindrà protagonisme en aquesta edició de la fira, en coincidir amb el seu 50è aniversari.

Altrament, volem destacar la participació de noves entitats a la Fira de Calella i l’Alt Maresme. En aquest sentit, celebrem la presència de l’entitat ELA MORRIE, l’Associació Bonsai Montnegre i la incorporació a les activitats pròpies de fira dels Geganters i Grallers de Calella.













7080i90.

Bar Musical La Bamba Karaoke.

Coches de ocasion, segundamano y km0.

Coches de ocasion, segundamano y km0.
Click en la imatge per a més informació.

Easy Show Casting Empresa Integral de Servicio de Espectaculos.

Facebook Gent de Malgrat.

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...
Aquí us deixem amb un enllaç d'un bloc on és parla de trens etc... No és el web o bloc de la botiga Trens Models de Malgrat de Mar.I aviat tu seràs el protagonista perqué podràs venir a la botiga i conduir trens en la maqueta que és veu a mitges en la imatge aquesta.

Trens Model.

Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar.

El nostre o el vostre Xat on podeu parlar del que vosaltres vulgueu.

(Volem que escriguis el que tu vulguis en el xat.)

Avui és dia: