dilluns, 7 d’abril del 2008

Admin.

La Penya Barcelonista l'Avi Xaxu ens informa:

Si si la persona que va volguer llogar a l'amo del local de la Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar situat a l'Avinguda del Bon Pastor nº8 ha dit als membres de de la Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar que abandonessin el local perquè el vol reformar amb un altre negoci llavors els socis no socis membres de la Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar no podran veure el partit de Champions de dimecres ni el partit de Lliga el dissabte si volen veure aquest partits hauran d'anar al Bar el Glop situat a la Plaça de Catalunya anomenada antigament Plaça del Liceu de Malgrat de Mar.

D'es d'aquí els hi donem ànims tant als socis no socis i membres de la Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar que segurament podreu derrotar a la persona que va volguer llogar a l'amo del local de la Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar situat a l'Avinguda del Bon Pastor nº8.

7080i90.

Bar Musical La Bamba Karaoke.

Coches de ocasion, segundamano y km0.

Coches de ocasion, segundamano y km0.
Click en la imatge per a més informació.

Easy Show Casting Empresa Integral de Servicio de Espectaculos.

Facebook Gent de Malgrat.

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...

Trens Model la teva botiga on hi trobaras maquetas trens etc...
Aquí us deixem amb un enllaç d'un bloc on és parla de trens etc... No és el web o bloc de la botiga Trens Models de Malgrat de Mar.I aviat tu seràs el protagonista perqué podràs venir a la botiga i conduir trens en la maqueta que és veu a mitges en la imatge aquesta.

Trens Model.

Penya Barcelonista l'Avi Xaxu Malgrat de Mar.

El nostre o el vostre Xat on podeu parlar del que vosaltres vulgueu.

(Volem que escriguis el que tu vulguis en el xat.)

Avui és dia: